Kamis, 17 Maret 2016

woodworking projects for kids - Easy Kids Crafts For Halloween

woodworking projects for kids

woodworking projects for kids



Zijn uw kinderen enthousiast over Halloween nog? We hebben niet een dag gaan door waar mijn dochter niet mij vragen als het is tijd om te gaan nog Trick. Houd ze bezig terwijl ze wachten met deze gemakkelijk kinderen ambachtelijke ideeën die u samen kan doen.

Ghost Hand Puppet

Kinderen zijn dol op spelen met poppen en er is nauwelijks een gemakkelijker marionet te maken dan een spook. Alles wat u nodig hebt is een witte papieren handdoek, of een witte zakdoek, een rubberen band en een zwarte marker.

Vraag uw kind om haar duim en pinky verspreid, maar de 3 andere vingers bij elkaar houden. De papieren handdoek draperen over haar hand en veilig de rubberen band rond de drie vingers. Dit zal de geest van de hoofd; de duim en Pink vormen de armen. Draw ogen en een mond op de papieren handdoek en de kleine ghost pop is voltooid.

Ghost lollies

Kleding omhoog de lollies die u voor Halloween weggeven door inwikkeling een witte weefsel of kleine stuk van stof over hen. Veilig met een stuk van string of een rubberen band. Neem een zwarte marker en tekenen van de ogen en de mond van een ronde op de geest van gezicht.

Spin Webs

Wat zou Halloween zonder spinnen en spinnenwebben? Deze schattige kleine spinnenwebben met de kinderen maken en hang ze in het venster. Allen die u wenst zijn 3 ambachtelijke of schone popsicle stokken en sommige wit of zwart garen. Nemen twee van de ambachtelijke stokken en lijm ze samen om te vormen van een kruis. Lijm de 3e een recht in het midden, die een ster vormen. Stropdas één eind van het garen rond één van de ambachtelijke stokken in het midden. Start het weven over een ambachtelijke stok en onder de andere. Houd gaand rond, vormen uw spinnenweb. Zorg ervoor dat u laat ten minste 1/4 inch van de ambachtelijke stokken uit te steken en de loose end beveiligen door koppelverkoop het aan één van de ambachtelijke stokken. Een kleine plastic spin in het midden lijm en uw spinnenweb ophangen.

Heks bezem potlood

Heks bezem potloden maken een leuke Halloween geschenk dat niet gepaard met snoep gaat. U kunt een potlood omzetten in een heksenbezem met een handvol van huishoudelijke artikelen. Alles wat u nodig hebt is een regelmatige potlood, sommige kleine takjes uit de werf, sommige string en een beetje lijm.

De twijgen breken in stukken van gelijke lengte en ze line-up rond het potlood einde van een potlood. Maken het eruit ziet als een ouderwetse bezem. De pruiken met string beveiligen en past u vervolgens een dikke laag van lijm te houden het allemaal op plaats.

Ketel Candy schotel

Te maken van deze schattige ketel snoep schotel, beginnen met een lege ronde plastic container (zoals een cool-zweep container). Schoon, droog het en dan het zwarte verf. Verf drie kleine houten ballen zwart ook. Nadat de verf droog is, lijm deze aan de onderkant van uw plastic container. Het toevoegen van een greep gemaakt van draad als u houden zou en uw snoep schotel ketel wordt gedaan. Voeg gewoon enkele van uw favoriete Halloween snoep.

Pompoen schilderij

Grappige of eng gezichten in een pompoen snijwerk is een erg leuk, maar het wordt ook heel rommelig en kleine kinderen niet echt veel doen omdat er een mes betrokken. Koop een paar kleine pompoenen in plaats daarvan, naast of in de grote snijwerk pompoen. Permanente pennen of acryl verf gebruiken om te tekenen grappige gezichten op uw mini-pompoenen.

Maak je een Halloween kostuum




Wil je snel en eenvoudig maken creatieve Halloween kostuums die u en uw kinderen zal trots zijn op--voor een fractie van de prijs van de winkel koopt? Susanne Myers heeft samengesteld een boek om u te tonen hoe--geen naaien betrokken. Bezoek http://www.hillbillyhousewife.com/ebooks/halloween.html voor meer informatie.

Ga naar http://www.kinderinfo.com voor meer ambachten en activiteiten voor u en uw kind





woodworking projects for kids

0 komentar:

Posting Komentar

 

My easy wood projects Copyright © 2016-2022 | Powered by Blogger